Najgoretsze wstawki

Autor: djoxkhrayr
Data: 15 Sierpień 2011
Kategoria: Archiwum

VA - Ministry of Sound - Ibiza Rocks 2011

Artist: VA
Title: Ministry of Sound - Ibiza Rocks 2011
Date of Realise: 2011
Genre: Pop, Rock, Other
Total Tracks: 35
Format: MP3
Quality: VBR kbps / 44100Hz / Joint Stereo
Total Time: 02:14:42 min
Size: 319 mb

CD 1:
01.Adele - Rolling In The Deep (Jamie xx Shuffle)
02.The Milk - (All I Wanted Was) Danger (Nicola Bear Mix)
03.Jamie T - Sticks 'n' Stones
04.Darwin Deez - Radar Detector
05.Nero - Me & You
06.Magnetic Man Feat.Angela Hunte - I Need Air
07.Wretch 32 Feat. L -Traktor (Mike Delinquent Project Remix)
08.Gyptian - Hold You (Major Lazer Remix)
09.Chilly Gonzales - You Can Dance
10.Example - Changed The Way You Kiss Me
11.Simian Mobile Disco - Cruel Intentions
12.Bombay Bicycle Club - Always Like This
13.Miles Kane / The Rev Gospel Collective - Inhaler
14.Audit Control - Follow Me
15.Cassius - I Love You So (Skream's Made Zdar Feel Like He Was 20 Again Mix)

CD 2:
01.Spiller -El Baile Mario
02.Xinobi - Hawaii
03.A1 Bassline - Falsehood
04.Doorly Feat Ruby Wood - Your Love
05.Beardyman - Where Does Your Mind Go
06.Dem 2 - Deep Deep Again
07.Maya Jane Coles - What They Say
08.The 2 Bears - Bear Hug
09.Deadboy - Here 4 U
10.Doorly - Chilli Jam
11.Lil Silva - Seasons
12.The Busy Twist - 1995
13.Doorly - Now 97
14.Graphics - Two Bells
15.Africa Hitech - Out In The Streets
16.Redinho - Slap
17.Crookers Presents Dr.Gonzo - Bust Dem Up
18.Doorly - Fingertash
19.Doorly - Hold Me
20.Toddla T Feat. Shola Ama - Take It Back

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.