Polub nas!
Najgoretsze wstawki

Autor: Rafnod80
Data: 30 Październik 2012
Kategoria: MUZYKA » Składanki

VA - Return To Soul City (2012)

VA - Return To Soul City (2012)
R&B, Soul, Pop | 2012 | MP3 | 320 kbps | 561 MB

CD 1:
01. Show You The Way To Go-The Jacksons
02. You To Me Are Everything-The Real Thing
03. Love Really Hurts Without You-Billy Ocean
04. You See The Trouble With Me-Barry White
05. You Sexy Thing-Hot Chocolate
06. Float On-The Floaters
07. Who Loves You-Frankie Valli & The Four Seasons
08. Don’t Leave Me This Way-Harold Melvin & The Blue Notes
09. Funky Weekend-The Stylistics
10. I Love Music-The O’Jays
11. Kiss And Say Goodbye-The Manhattans
12. Wishing On A Star-Rose Royce
13. The Soul City Walk-Archie Bell & The Drells
14. That’s What Friends Are For-Johnny Mathis & Denice Williams
15. You Don’t Have To Be A Star (To Be In My Show)-Marilyn McCoo & Billy Davis Jr
16. Misty Blue-Dorothy Moore
17. The Shuffle-Van McCoy & The Soul City Symphony
18. Sunshine Day-Osibisa
19. (Are You Ready) Do The Bus Stop-The Fatback Band
20. Boogie Nights-Heatwave

CD 2:
01. So You Win Again-Hot Chocolate
02. Heaven Must Be Missing An Angel-Tavares
03. Lovely Day-Bill Withers
04. Feel The Need In Me-Detroit Emeralds
05. Red Light Spells Danger-Billy Ocean
06. Just The Way You Are-Barry White
07. Free-Denice Williams
08. Jack And Jill-Raydio
09. Ain’t Gonna Bump No More (With No Big Fat Woman)-Joe Tex
10. Get Up Offa That Thing-James Brown
11. Low Rider-WAR
12. Can’t Help Falling In Love-The Stylistics
13. I’m Your Puppet-James & Bobby Purify
14. Nights On Broadway-Candi Staton
15. You’ll Never Find Another Love Like Mine-Lou Rawls
16. Baby Don’t Change Your Mind-Gladys Knight & The Pips
17. Jack In The Box-The Moments
18. Love Me-Yvonne Elliman
19. Use Ta Be My Girl-The O’Jays
20. Reunited-Peaches & Herb

CD 3:
01. December 1963 (Oh What A Night)-Frankie Valli & The Four Seasons
02. Young Hearts Run Free-Candi Staton
03. Now Is The Time-Jimmy James & The Vagabonds
04. Love Ballad-George Benson
05. Can’t Get By Without You-The Real Thing
06. Baby We Better Try To Get It Together-Barry White
07. You Don’t Have To Go-The Chi-Lites
08. Hurt-The Manhattans
09. Harvest For The World-The Isley Brothers
10. Fantasy-Earth Wind & Fire
11. Always & Forever-Heatwave
12. Summer Of 42-Biddu Orchestra
13. La-La Means I Love You-The Delfonics
14. You’re More Than A Number In My Little Red Book-The Drifters
15. Sixteen Bars-The Stylistics
16. Love Don’t Live Here Anymore-Rose Royce
17. Midnight Train To Georgia-Gladys Knight & The Pips
18. Mr. Big Stuff-Jean Knight
19. Walking In Rhythm-Blackbyrds
20. Native New Yorker-Odyssey

Download Links

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.