Autor: sam1425
Data: 1 Lipiec 2011
Kategoria: MUZYKA » Składanki

Chill Out: Chilled Grooves Mykonos (The Lounge Edition)

Artist: VA
Album: Chill Out: Chilled Grooves Mykonos (The Lounge Edition)
Year: 2011
Label: Amathus
Genre: Chill House, Deep House
Codec: MP3
Bitrate audio: 320 Kbps
Playtime: 1:18:36
Total Size: 164 mb

01. Sky Ware - Narcam Rift [iChill mix]
02. Canary Island Crooks - Missing Person [Bargrooves mix]
03. Opium Lounge - Lapse [Afterhours mix]
04. Mantra Angel - Misty [Ultimate Relaxation mix]
05. Balerican Soul Squad - Zadoo [Dub Armada mix]
06. Costas Del Soul - Come To Me [Privilege mix]
07. Secaucus Junction - Lost Not Found [original mix]
08. Ultra Lounge - Euro Appetite [Pacha mix]
09. Cafe Ibiza - Loungey [Sundaze mix]
10. Groove Division - Jamming [DJ Jose Ecstasy mix]
11. New Age Chill - Anything Goes (Infinity Mix) [Anything Goes (Infinity Mix)]
12. Space Terrace - Tonights The Night [Chill mix]
13. Platos Dub - Deluxe Delight [Buddha Beach Bar mix]
14. Orient Del Mar - All Smiles [Chill My Hed Del Mar mix]
15. Electric Feel - Whenever It Happens [Hotel Del Mar Cafe Costes mix]
16. Foundations - Nothing New [Bargrooves Cafe Night dub]
17. Tiempo Team - Fresh Start [Kandi Lounge mix]
18. Ashan Bros. - New Look [Frapp instrumental]
19. Fire Islands - Getting Nice [Paradise Vibe edit]
20. Ultra Lounge - Staying Up [Luxury Deluxe mix]

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.