Autor: sam1425
Data: 20 Czerwiec 2011
Kategoria: MUZYKA » Składanki

Sounds From The Loft (Mixed by Dennis Van Der Geest)

Artist: VA
Album: Sounds From The Loft (Mixed by Dennis Van Der Geest)
Year: 2011
Label: Sony Music
Genre: Funky House, Disco House
Codec: MP3
Bitrate audio: 250 Kbps avg VBR
Playtime: 1:01:55
Total Size: 114 mb

01. Alison Limerick - Where The Love Lives
02. Evelyn Champaign King - Shame
03. South Street Player - Who Keeps Chaning Your Mind
04. Soulsearchers - Cant Get Enough
05. Gwen Mccrae - Keep The Fire Burning
06. Roger Sanchez - You Cant Change Me
07. Lisa Lisa & The Cult Jam - Let The Beat Hitem
08. Joe Smooth - Promised Land
09. Jean Claude Ades - Valle Des Larmes
10. Chanelle - Work That Body
11. Ministers De La Funk - Believe
12. George Michael - Amazing
13. Joey Negro - Love Hangover
14. Jamiroquai - You Give Me Something
15. Love Committee - Just As Long As I Got You
16. Teddy Pendergrass - You Cant Hide From Yourself
17. Chigaco - Street Player
18. Kenny Dope Presents The Bucketheads - The Bomb
19. Dr. Kucho - Lies To Yourself
20. G.Q. - Disco Nights

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.