Autor: wunderbar
Data: 4 Czerwiec 2011
Kategoria: MUZYKA » Składanki

 Bandit Rock 2 (2009)

Bandit Rock 2 (2009)

Genre: Rock | 40 tracks |mp3 224-320 kbps |233 MB


01. Takida As You Die
02. Mustasch Mine
03. Marilyn Manson Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon
04. Nickelback Burn It To The Ground
05. Sonic Syndicate Burn This City
06. Rise Against Hero Of War
07. Slipknot Wherein Lies Continue
08. Sick Puppies Youre Going Down
09. Itchy Daze Monster
10. Hardcore Superstar Into Debauchery
11. Corroded 6ft Of Anger
12. Plan Three Stil Broken
13. The Used Blood On My Hands
14. Hollywood Undead Undead
15. Raised Fist Friend And Traitors
16. Royal Republic All Because Of You
17. Skillet Monster
18. Alexionfire Young Cardinals
19. The 69 Eyes Dead Girls Are Easy
20. Cavo Champagne
01. Dead By April What Can I Say
02. Daughtry No Surprise
03. Alice In Chains Check My Brain
04. Killswitch Engage Starting Over
05. Three Days Grace Break
06. In Flames Alias
07. Theory Of A Deadman Hate My Life
08. Shinedown Sound Of Madness
09. Seether Fml Yhm
10. The Killers A Dustland And Fairytale
11. Raubtier Legoknekt
12. Fall Out Boy Americas Suitehearts
13. Coldplay Viva La Vida
14. Bullet Bite The Bullet
15. Neverstore Summer
16. D.A.D. Shattered
17. The Living End Raise The Alarm
18. Julliette Lewis Fantasy Bar
19. All That Remains Forever In Your Hands
20. Takida The Things We Owe


Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.