Dzi¶ nas odwiedzili:
waclaw, vonanna, jeak, ptaszek1, pionek21, gizdus, grzesiekswdn86, ralf1976, serrafus, lukasz10051, mariant, drls1989, jacolcom, filesdark, oartu, Patrico24, scorpions793, Beno182210, papay100, rumak83, bardi86, bokser123, MIREK11111, aspekt2004, adam1neo, ARTUROSE, piwosz_m, krepel, tadeuszo7, kamyk70, Grad13, porwichp, zet25, mach12, wawa998, bartecki7, adikos34, Cirrus, Rododendron123, Savicz, kleopatra777, joop47, wotar, grzesiek53, apochec, bazyk, majordom777, arkadiusz271, jaco013, andy08, Irek783, mariuszfor73, ASTERGO, duch48, czasnasen1, Finder, tat4, Manias01, misiu1185, robaczio9, Gabu, zawer01, pupilek, foch5r, jace11, LeoMarkus, amfetaminka, mrozek8, jano28, 1bolo1, robertini1, marecki2017, ijorgu, Zelwik, mundi718, renka, edetka, bart85, slay25, robin163, kamelot2012, basti1960, Romal1, Marek.b58, Lune, krriss, balanga11, zibim, jusia266, willi1953, mr36, pipipiotr, drenn1, Ambasadoor70, RUFO, tomaszek24, tedxvs, weenzer, marecki43, angelo1969, symoni2008, SARCIA, pawlorka, elasuc, ryszardos69, jedrek00711, baraxx, Bartekn90, xard2906, pepik11, cmychor, andjey, dariusz1972, spot2302, Pafelek1, EdiMar, kasi, alex, wojtaszek13, przemograf, jszlom, topikos, wiesio598, ziuta, brovarek123, jpwko, rob1234599, mariusz242, mardra1, 123nowy, buku54, cam_23, iwonaro, pendent, mks, dorkasevi, wiesiek77, and20, mirus12, ralf100, Kamirllo105, bodo67, aj 1971, fox57, Ashigari, wisior72, DeejayMalec, mp3de, rdsxfi, 77vito77, virginiaa, EFBOT, Koper_ti, jarek861029, gargamel_50, puedros57, gbur17, gresiek1, Fryta128, anetpio, Creative, momo1410, narkusdwa, Svilesis, adox80, biznesmen66, pbpbpbpbpb, tobi180

Luty 2017 (3258)
Styczeń 2017 (3218)
Grudzień 2016 (2844)
Listopad 2016 (2427)
PaĽdziernik 2016 (1960)
Wrzesień 2016 (1857)

Pokaż wszystkie tagi:
Wej¶cia na z:



Maxi Dance Sensation Vol. 05-08 (1991-1992)  Mp3 - 320 kbps

Maxi Dance Sensation Vol. 05-08 (1991-1992)
Pop ,Rap, Euro Dance, Euro House, Synth-pop | 4CD | Mp3 | 320 kbps | 1.13 Gb

Maxi Dance Sensation Vol.05 (1991)

Maxi Dance Sensation Vol. 05-08 (1991-1992)  Mp3 - 320 kbps

01 PM Dawn — Set Adrift On Memory Bliss (Extended Mix)
02 Rozalla — Everybody's Free (To Feel Good)
03 Erasure — Love To Hate You
04 L.A. Style — James Brown Is Dead
05 Sydney Youngblood — Wherever You Go
06 Frankie Knuckles — The Whistle Song (Sound Factory 12inch Mix)
07 Sonia — Be Young, Be Foolish, Be Happy
08 Paula Abdul — The Promise Of A New Day (Extended Club Version)
09 DSK — What Would We Do (Hurley's House Mix)
10 DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince — Ring My Bell

01 Army Of Lovers — Crucified
02 Heavy D And The Boyz — Is It Good To You (Home Mix #2)
03 Latin Alliance Featuring Kid Frost — Low Rider
04 Rhythm Syndicate — Hey Donna (West 54th Street Mix)
05 Ziggy Marley & The Melody Makers — Good Time (Beasley Metromix)
06 De La Soul — Ring, Ring, Ring (Ha Ha Hey) (Party Line Mix)
07 Splash — Joy And Pain (Club Mix)
08 Kwanza Posse — Wicked Funk (Dimension Of Blue Clowds Mix)
09 Seal — The Beginning (Giro E Giro Mix)
10 M.C. Skat Kat And The Stray Mob — Skat Strut (Club Version)

Maxi Dance Sensation Vol.06 (1992)

Maxi Dance Sensation Vol. 05-08 (1991-1992)  Mp3 - 320 kbps

01 Snap — Colour Of Love MASSIVE VERSION
02 The KLF — Justified And Ancient ALL BOUNDS FOR MUMULAND
03 Salt 'n Pepa — You Showed Me THE BORN AGAIN CLUB MIX
04 Chariff — I Love Your Smile — Rap Version HAPPINESS REMIX
05 Jezebel Brown And The YaYa's — Hit Me With Your Rhythm Stick US-HOUSE — MIX
06 Right Said Fred with Jocelyn Brown — Don't Talk Just Kiss DICK's MIX
07 Rozalla — Faith (In The Power Of Love) 12'' MIX
08 Interactive — Who Is Elvis REMIX
09 Holy Noise ft. The Global Insert Project — James Brown Is Still Alive !! HN STYLE
10 Various Items — Das Boot 12'' VERSION
11 Chyp-Notic — I Can't Get Enough 12'' VERSION

01 De La Soul — Keepin' The Faith JUST A TOUCH MIX
02 B. G. The Prince Of Rap — Take Control Of The Party 'LITTLE' LOUIE VEGA CLUB MIX
03 C & C Music Factory — Just A Touch Of Love (Everyday) THE STANDARD HOUSE MIX
04 DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince — The Things That U Do HOUSE MIX
05 Simone — My Family Depends On Me CLUB VOCAL
06 Dee Dee Simmons — Too Blind To See It EXTENDED VERSION
07 Jay Ski — Going Back To My Roots CLUB MIX
08 R. Kelly And Public Annoucement — She's Got That Vibe UP ALL NIGHT, NO SLEEP TILL BEDTIME MIX
09 Montana Sextet feat. Nadiyah — Ride Like The Wind BEAT OF THE WESTSIDE MIX
10 The Jams — It's Grim Up North (Part 1)
11 Hape Kerkeling — Hurz !!! HABICHT MIX ft. MC LURCH

Maxi Dance Sensation Vol.07 (1992)

Maxi Dance Sensation Vol. 05-08 (1991-1992)  Mp3 - 320 kbps

01 Snap — Rhythm is a dancer (12 mix)
02 Dr. Alban — It's my life (extended radio version)
03 Arrested Development — Tennesse (remix)
04 The Beasmasters (feat. Elaine Vassell) — Dunno what it is (about you) (E-Smoove's groovy mix)
05 Love Decade — I feel you (naked club mix)
06 Inner City — Pennies from heaven (Kevin's tunnel mix-12)
07 La Camilla — Everytime you lie (extended version)
08 Kenny Thomas — Outstanding (431)
09 Hammer — This is the way we roll (rollin' on Oaktown style)
10 Rozalla — Love breakdown (breakdown mix)
11 Axel F — Techno cop (U-Boot-Mix)

01 Double You — Please Don't Go (Club Mix)
02 Ce Ce Peniston — Keep On Walkin' (12 Original Mix)
03 Lisa Stansfield — Set Your Lovin Free (Kenlou 12)
04 Erasure — Lay All Your Love On Me
05 Take That — It Only Takes A Minute (Wright Vocal Mix)
06 Izabella — Shame Shame Shame
07 Oliver Cheatham — Things To Make U Happy (Maxi Version)
08 Army Of Lovers — Judgment Day (Götterdämmerung Mix)
09 S'express — Find 'Em, Fool 'Em, Forgot 'Em (Wondere(s) Que Extended Mix)
10 The Ya Ya's — Daddy Cool (Dance Mix)
11 Kylie Minogue — Finger Feelings
12 Curiosity — Hang On In Theer Baby (Extended Club Mix)

Maxi Dance Sensation Vol.08 (1992)

Maxi Dance Sensation Vol. 05-08 (1991-1992)  Mp3 - 320 kbps

01 Dr. Alban — One Love (Extended Version)
02 Snap — See the Light
03 2 Unlimited — The Magic Friend (Extended)
04 Felix — Don't you want me (Red Jerrys Holiday Mix)
05 The Shamen — L.S.I. (Alternative Vocal)
06 Hyper Go Go — High (Original Mix)
07 Swing Boy — Swing (Dub Mix)
08 Techno Cop feat. Homeboy — Stop the Police
09 Lori Glori — Body N Soul (Remix '92)
10 Eric B. & Rakim — Don't Sweat the Technique (Extended Mix)
11 Smarte's — Sesame's Treet (12 Version)

01 Curiosity — I need your Loving (Extended Club Mix)
02 Hi Five — She's Playing Hard to Get (Hula & Fingers Extended Mix)
03 Shabba Ranks — Mr. Loverman (D.M. Ragga Hop Mix)
04 Mike Davis — Ain't no Stoppin' us Now (Straight Pass)
05 Take That — I found Heaven (Classic 12 Mix)
06 Mai Tai — History '92
07 Miami House Attack feat. George McCrae — Rock my No.1's
08 Yo Yo Honey — Don't come to Leave (Rolex Mix)
09 Point One — High Steppin' (A Mix)
10 Mary J. Blige — You Remind Me (Bentley's Mix)
11 Chic — Your Love

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przegl±dasz witrynę jako go¶ć.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rang± Gość nie mog± dodawać komentarzy.