Menu

Download

Polub nas!
Online
W ostatnich 24 godzinach odwiedziło nas 9570 użytkowników w tym 4161 zalogowanych oraz 5409 gości. Obecnie serwis przegląda 520 użytkowników, w tym 360 zalogowanych.
-julius-, 1000tomek, 1957Piotr, 1977max2009, 1pz, 1smoku, 3366, 37linx3, 412pawel412, 43519841, 75tofik, a44am, adamsky, adek 8873, aj 1971, Akacja2000, akak1, akordeon, aleo, allbun, alojz keta, and20, andres3900, andrzej-44, AndyAndyAndyAndy, andym0, angelo1969, AnnaPugaczowa, Anoushka, Aramis1981, art152747, audi100, azazjel42, b777, baczan, bajarz, barinoshrek, BartoszW, bateryjka, batis2, bazyk, bbecia, bear2159, bee, beno01, bianga, bizar, blaugrana_92, bodic, bodzek, bogdan85, bricklayer, bronek65, bruma11, Bruseek, bububu07bu, buncol6000, bwojtas33, cacumen, celin, cezary3, CezaryW, cezio21, cherryman, cienkibolek, clio2004, cmychor, Cnorf, coltain, comagrey, conbass1, czarnaewa,  czesob, damiandaf181, damianowicz, darek002, darek22133, debry, devil26, deyot, domdel2, DonCabeza, doszi, dr.kr, dupakrowa, Dymoo, dyziu_, dzikus206, ebieli, ebubi, edasmax, edi-00, edione, EFBOT, eisce, eisone22, elektrikos, elew77, ElFi, eronin, excalibur-ar, Faun, fenix66, Figlarz1968, Finder, Flotsam, forma, franz721, frodo, frry, gabya, Gadula, Gangut, geniu7, geniusloci, gildor, Giovanni, Gomez33, gonera691, govindas, grendel8014, grzesd3, halabala, hammersaleta, harkw, haszok, hellmucik, Henryk.IX, hermar7, hocking, IMe12, interek, Ira, irenek, JACEK0305, jacki99, jacobs, janek12, JanOrzeł, janucha, Janwiki67, jareksu, jaroradom, jerch, jmmario1, JONYS, jply, jpwko, jupkeennss, JurekO, kacper2015kacper, kaczy24, kalafior44, karsa1975, kashanka, kc9, Keicam3002, keinib, kikusiozaur, kiler 1, kilowat7, kimo1, KiniaOP, KipiMleko, kkk244240, kolbus4321, kololuk, konallo, konradparada, koper75, KPax16, kryhol, krzys72pl, krzysiek57, kwiatekjan, laasiu, Lala.db, Latek_p, leroy111, leszek2009, LimbA, lordgbyron, lukasz234, luki1234, lukin, M.T., Maci3k84, macocha, magdalenka333, magik020, Mahavishnu, maja84, MAKALAS, Manfred81, mani, Mania22, marcin790, mardra1, MarekSowa, marian2010, mariano7777, mario.g, mariog1909, marley5, marsjanin76, maruda55, marwick, Mat71, mateoosh1899, mateuszdwo, max23, Mazak, mcmay, mercurium, michalkichal23, microkod, misimisi, mjm, monikaffm, monti, MORTEM, mostowiak, mrrafik, muldas, nanalon, nazix, NedLog, net244, nicrams1, niezlycopro, nisharr, niusior, norbert1982, nunowy, nzakrzewski, odaru, onemillion, oriona, Orlova, ossy, pablo21_1984, PabloPce, Pafelek1, pastis, paulm, pawel0027, pawelwaski, Pegasus, picer123, pios, piotrkarol, pipipiotr, pit45, piter1976, pizda, plas_tek, podjanaszek123, polo007, POrlik, Premium_Kosa, profil1, przemek92bialy, Przemomax, pumcia, pw83, pyzdra525, qbusqbus, qmesso, qudzik, quo87, qveit, radzik13, RafalJasniewski2031, ramaja, ramze1103, rdsxfi, Reapq, rednax, robal23, Robero69, robertini1, robertn5, Robertnss, Robik1973, roko25, roody80, roro2, ross154, rusak86, rytu1977, sal969, schnikers, sciagaczk, sebastianzet, sir daro 24, somethinghidden, spajk21, sprotten, ssakznadodry, stanmat, stasbak, steffano86, sterios, strobirobi, sulerak, Svilesis, sylweks25, sylwia-kot, szamot, szrapnel, SZU76, szwagier102, szwed-ws, szyba23, taldir, tatanka, teod, termoso2013, thalotor, Todu2, tomcio69, TOMMY1984, tomwie6, tonirr, topikos, torcik pl, Torres, tpolon, trebugas, tree, turok88, tymoteush, uberkasztan, Uszka2001, whisky65, wildeman, wilil1, Wioorek, wir19681973, witol, wkaczka1963, wojtasden, wojtaszek13, Wojtek51, wojtek9765, wojtekx 321, Wojtex1976, wotar, wujas86, wwrp, Xavras73, xflash, XSi, yuka77, yurek, zaqqaz789, zbych1353, Zelwik, zgad, zohar
Najgoretsze wstawki
Opcje filtrowania artykułów
Ukryj opcje / resetuj

Rok produkcji

Hosting plików

Format

Bitrate

Autor:  NOiZZ
Data: 19 Listopad 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Eros Ramazzotti - Eros Duets (2017) (Mp3 320kbps)


Eros Ramazzotti - Eros Duets (2017)


Eros Ramazzotti - Eros Duets (2017)


Artist: Eros Ramazzotti
Title: Eros Duets
Year Of Release: 2017
Genre: Pop
Quality: mp3 320 kbps
Total Time: 1:06:28
Total Size: 156 mb


Więcej...
Autor: antek666
Data: 19 Listopad 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
VA - Trance Mania Norway 1 (2017) MP3


Tytuł: Trance Mania Norway 1
Ukończone przez: VA
Rok: 2017
Gatunek: Trance
Czas trwania: 3:33:32
Format / Kodek: MP3
Szybkość transmisji audio: 320 Kb / s
Więcej...
Autor:  NOiZZ
Data: 12 Listopad 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
VA - Karramba - Vatos locos klan (Reedycja) (2017) (Mp3 320kbps)


Karramba - Vatos locos klan (Reedycja) (2017) (MP3 320kbps)


Karramba - Vatos locos klan (Reedycja) (2017) (MP3 320kbps)


Artist : VA
Genre: Rap / Hip-Hop
Time: 01 : 19 : 05 min
Quality: Mp3
Bitrate: 320 Kbps
Total Size: 191 mb

Więcej...
Autor: NaTiA
Data: 26 Październik 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Dead – Discography (1995-2011)


Dead – Discography (1995-2011)

INFO

Band – Dead
Album – Discography (1995-2011)
Genre – Death Metal/Grindcore
Country – Germany
Quality – MP3 CBR 320 KBPS
Size – 825,4 MB
Więcej...
Autor: metal102
Data: 16 Październik 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Kombi - Królowie życia [1981] FLAC

Kombi -  Królowie życia [1981] FLAC

INFO
Kombi - Królowie życia [1981] FLAC
Gatunek / Genre: East Rock/Pop Rock
Czas trwania / Time: 38:15
Jakość / Quality: FLAC
Bitrate: Lossless
Całkowity rozmiar / Total Size: 260 MB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 9 Wrzesień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Linkin Park - Dyskografia (2000-2017)

Linkin Park - Dyskografia (2000-2017)

Rok wydania: 2000 - 2017
Gatunek: alternative rock, nu metal
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 1 GB


Artykuł edytował: Torres - 9 Wrzesień 2017

Więcej...
Autor: filesdark
Data: 2 Wrzesień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
+1
Modern Talking Discography (1983-2011) MP3-HLV

Modern.Talking.Discography.MP3-HLV


Artykuł edytował: filesdark - 2 Wrzesień 2017

Więcej...
Data: 26 Sierpień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Elvis Presley - The Complete Elvis Presley Masters [30 CD's Box-Set] (2010)

Release: 2010
Genre: Rock'n'Roll
Format: MP3 + Artwork
Bitrate: 320 kbps
Time: 35:12:00
Total Size: 4.76 GB

This is the definitive collection: all 711 master recordings as released during Elvis' lifetime, mastered from the original analog master tapes where available.
Więcej...
Autor: Torres
Data: 8 Sierpień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Ed Sheeran - Dyskografia (2011-2017)

Ed Sheeran - Dyskografia (2011-2017)
Ed Sheeran - Dyskografia (2011-2017)

Rok wydania: 2011 - 2017
Gatunek: pop, R&B, hip-hop
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 440 MB


Artykuł edytował: Torres - 8 Sierpień 2017

Więcej...
Autor: denda
Data: 6 Sierpień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Metallica - Dyskografia (1983-2016) [FLAC]

Metallica - Dyskografia (1983-2016) [FLAC]

INFO:

Genre : Trash Metal
Year : 1983-2016
Source : CD
Audio codec : FLAC
Bitrate : lossless
Cover : tak
Size : 95,77 GB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 22 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Katy Perry - Dyskografia (2001-2017)

Katy Perry - Dyskografia (2001-2017)
Katy Perry - Dyskografia (2001-2017)

Info:
Rok wydania: 2001 - 2017
Gatunek: pop, pop-rock
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Okładki: tak
Całkowity rozmiar: 686 MB
Więcej...
Data: 18 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Enigma - Discography (1990-2010)

Enigma - Discography (1990-2010)
Year Of Release: 2013 | Format: MP3 | Bitrate: 320 kbps | Genre: Genre: New Age, Ambient
Total Size: 3.29 GB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 14 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Metallica - Dyskografia (1983 - 2016)

Metallica - Dyskografia (1983 - 2016)

Info:
Rok wydania: 1983 - 2016
Gatunek: thrash metal, speed metal, hard rock
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 1.86 GB


Artykuł edytował: Torres - 14 Sierpień 2017

Więcej...
Autor: denda
Data: 13 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
1125 (1997-2008)
Dyskografia


1125 - Dyskografia (1997-2008)

1125 - Dyskografia (1997-2008)

Genre : HardCore
Year : 1997-2008
Audio codec: MP3
Bitrate : 128-320 kb/s
Playtime : 8CD
Size : 423 MB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 13 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Red Hot Chili Peppers - Dyskografia (1984-2016)

Red Hot Chili Peppers - Dyskografia (1984-2016)

Info:
Rok wydania: 1984 - 2016
Gatunek: rock alternatywny, funk rock
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 1.95 GB


Artykuł edytował: Torres - 11 Sierpień 2017

Więcej...