Menu

Download

Polub nas!
Online
W ostatnich 24 godzinach odwiedziło nas 9840 użytkowników w tym 3581 zalogowanych oraz 6259 gości. Obecnie serwis przegląda 353 użytkowników, w tym 224 zalogowanych.
3_kawki, agafia89, Akacja2000, alanfu, albercik82, AliGie, alina_89, Alworthy, amba, andreas1166, ANDY338, arektyc, Argus,  Armaros, arnie66, arturkrawczyk1, artz33, atteloiv, audi100, awart404, azazjel42, bat29man, bee, behataneath, blastsoul, blinder, bober79, bogdan85, bububu07bu, bulgoc, CezaryW, Ciekawski, colossus1, conbass1, cordis89, cr68, cukier1973, czarny7929, cze, dabro13, darekpot, DarkFantsasy, darthv90, delta37, Dokuczliwy, dominous, dreju, dsefd, dziube16, EFBOT, ElteG, em2be, emilianox, erik12, eskey, first person, frodo, fugiel, gardar, gd4010, geniusloci, genowefa, gildor, gonzo18nyc, hans26, hermar7, iceman7777, imnowak, insignia, interek, invisible84, isegoria, IyreenDavos, j.a.r.o.80, jakubjasz, jankeslech, jareksu, jaros7, jaxa007, jerzec, JKielonek, jply, Jucia83, kaczkaj, kamzio, kasiaj4, kaspu, kempy2, kevin2006, Khadif, Kiciur, kio, kkrammer, klaps11, kololuk, korrine88, kosmosek, krzoku76, kylo73, Lecter123, lewarx, lillo13, lodowydragon, lordgbyron, lowel11, luizatomek, luki1234, lul001, mac669, macaga, Maciek1981, Maczo86, MadCow, majki_23, maniek75, Manipulatio, marbo11, marcin-kajak, marcin.strzesniewski, marcin790, MarekSowa, mariano7777, mario12a, mariusz2377, Markus_67, mars73, Martinez, marzena123, masza28, max23, medellinenlacasa, mercurium, MieciaC, milu1981, mirasek86, mistrzjarek, mlody641641, mocap, MONel, mpkes, mti007, nicollubin, niunio3, nkristoff, odikwlk, odkobi, osa31, ossy, owalnie, Ozyr, pawbojar, pawel0027, pawmot, piahu666, pit76er, pj_79, popek71, Postmann, Potter, Premium_Kosa, profoto007, przemo10121989, pssgruby, psychobart, PYRUS, pyzdra525, qthsgr, ra88, rafacus, Rafaelloo1985, rafroz1, rdsxfi, rej212, revbro, richmond, robertcacek, robertek, Robertnss, robib1125, Robinson8, robo1967, rodzynek1983, roksa, ropcio, rszy, ruptak, rwrerew, Sangdela, sebastianpieta, skima112, slat, sliwa262, sp4wn32, sproket1, studiokroton, Svilesis, szaryanonim, szczepan34, szpotawa, tedik4, termoso2013, tomcio69, torcik pl, trabson, trebugas, trutututu, turban25, uped, Valgard, ValNar, vermigor, vinyl, wave111, whisky65, wit66, witol, wkaczka1963, Xaziss, zbychu11985, zbyszek1408, Zelwik, zginiesz1, Ziom3k, zoom82
Najgoretsze wstawki
Opcje filtrowania artykułów
Ukryj opcje / resetuj

Rok produkcji

Hosting plików

Format

Bitrate

Autor: Torres
Data: 8 Sierpień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Ed Sheeran - Dyskografia (2011-2017)

Ed Sheeran - Dyskografia (2011-2017)
Ed Sheeran - Dyskografia (2011-2017)

Rok wydania: 2011 - 2017
Gatunek: pop, R&B, hip-hop
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 440 MB


Artykuł edytował: Torres - 8 Sierpień 2017

Więcej...
Autor: denda
Data: 6 Sierpień 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Metallica - Dyskografia (1983-2016) [FLAC]

Metallica - Dyskografia (1983-2016) [FLAC]

INFO:

Genre : Trash Metal
Year : 1983-2016
Source : CD
Audio codec : FLAC
Bitrate : lossless
Cover : tak
Size : 95,77 GB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 22 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Katy Perry - Dyskografia (2001-2017)

Katy Perry - Dyskografia (2001-2017)
Katy Perry - Dyskografia (2001-2017)

Info:
Rok wydania: 2001 - 2017
Gatunek: pop, pop-rock
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Okładki: tak
Całkowity rozmiar: 686 MB
Więcej...
Data: 18 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Enigma - Discography (1990-2010)

Enigma - Discography (1990-2010)
Year Of Release: 2013 | Format: MP3 | Bitrate: 320 kbps | Genre: Genre: New Age, Ambient
Total Size: 3.29 GB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 14 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Metallica - Dyskografia (1983 - 2016)

Metallica - Dyskografia (1983 - 2016)

Info:
Rok wydania: 1983 - 2016
Gatunek: thrash metal, speed metal, hard rock
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 1.86 GB


Artykuł edytował: Torres - 14 Sierpień 2017

Więcej...
Autor: denda
Data: 13 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
1125 (1997-2008)
Dyskografia


1125 - Dyskografia (1997-2008)

1125 - Dyskografia (1997-2008)

Genre : HardCore
Year : 1997-2008
Audio codec: MP3
Bitrate : 128-320 kb/s
Playtime : 8CD
Size : 423 MB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 13 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Red Hot Chili Peppers - Dyskografia (1984-2016)

Red Hot Chili Peppers - Dyskografia (1984-2016)

Info:
Rok wydania: 1984 - 2016
Gatunek: rock alternatywny, funk rock
Format: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 1.95 GB


Artykuł edytował: Torres - 11 Sierpień 2017

Więcej...
Autor: Torres
Data: 12 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Nirvana - Dyskografia (1989 - 2011)

Nirvana - Dyskografia (1989 - 2011)

Nirvana - Dyskografia (1989 - 2011)

Info:
Rok wydania: 1989 - 2011
Gatunek: grunge, rock alternatywny
Jakość: MP3
Bitrate: 320 kbps / 44 kHz
Całkowity rozmiar: 1.9 GB
Więcej...
Autor: Torres
Data: 11 Lipiec 2017
Kategoria: MUZYKA » Dyskografie
0
Disturbed - Dyskografia (2010- 2016)

Disturbed - Dyskografia (2010- 2016)

Rok wydania: 2000 - 2016
Gatunek: hard rock, alternative metal, nu metal, progressive metal
Jakość: MP3
Bitrate: 320 kbps
Całkowity rozmiar: 1.07 MB


Artykuł edytował: Torres - 11 Sierpień 2017

Więcej...