Polub nas!
Najgoretsze wstawki

Data: 1 Listopad 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

VA - Lets Get Rocked (2009)

VA - Lets Get Rocked (2009)
2009 | Melodic Hard Rock / AOR / Melodic Heavy Metal | ĚĐ3 / 192 kbps | 192 Mb


01.Marcello-Vestry - Fireworks
02.Bad Habit - Let Me Tell You
03.Brother Firetribe - Game They Call Love
04.Dreamtide - I Dont Wanna Wait
05.Faithfull - Somehow
06.H.E.A.T - There For You
07.House Of Lords - I Need To Fly
08.Khymera - Borderline
09.Lost Weekend - Only The Strong Survive
10.Pink Cream 69 - Out Of This World
11.Revolution Renaissance - I Did It My Way
12.Shinedown - What A Shame
13.Talon - Fallen Angels
14.Uriah Heep - Tears Of The World
15.Work of Art - Cover Me
16.Places Of Power - Desire Of Our Hearts
17.Balance - Winner Takes Al
18.Def Leppard - Tomorrow
19.Eclipse - To Mend A Broken Heart
20.From The Inside - Listen To Your Heart
21.Harem Scarem - Watch Your Back
22.Journey - What It Takes To Win
23.Land Of Tales - Slow Waters
24.Michael Bormann - For Just A Little While
25.Place Vendome - My Guardian Angel
26.Scorpions - We Were Born To Fly
27.Steve Lukather - Ever Changing Times
28.Thomas Godoj - Not The Only One
29.Voodoo Circle - Well Never Learn
30.Whitesnake - Til The End Of Time





Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.