Data: 16 Październik 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

The Best Of The Carpenters

The Best Of The Carpenters
MP3 VBR Kbps CBR | Pop, Soft Rock, Country, Jazz, Ballads | 170,02 MB

01. We've Only Just Begun
02. Superstar
03. Rainy Days and Mondays
04. Top of the World
05. Ticket to Ride
06. Goodbye to Love
07. It's Going to Take Some Time
08. Sweet Sweet Smile
09. I Won't Last a Day Without You
10. Hurting Each Other
11. There's a Kind of Hush
12. Calling Occupants of Interplanetary Craft
13. Only Yesterday
14. For All We Know
15. Touch Me When We're Dancing
16. Close to You (They Long to Be)
17. Please Mr. Postman
18. Sing
19. All You Get from Loveis a Love Song
20. I Need to Be In Love
21. Yesterday Once More
22. Back In My Life Again
23. Because We Are In Love
24. Bless The Beasts and Children
25. Desperado
26. Make Believe It Is Your First Time
27. Solitaire
28. This Masquerade
29. Those Good Old Dreams
30. When I Fall In Love
Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.