Autor: ando7777
Data: 9 Październik 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

80's Movie Hits (2010)2CD

Artist: VA
Title: 80's Movie Hits
Date of Realise: 2010
Genre: Soundtrack
Total Tracks: 40
Format: mp3
Quality: 192 kbps/41kHz
Total Time: n/a
Size: 204 MB

1. Don't You Forget About Me
2. Power Of Love
3. Ghostbusters
4. Fame
5. Axel F
6. Dangerzone
7. Do You Love Me
8. Together In Electric Dreams
9. Crockett's Theme
10. Oh Yeah
11. Nothing's Gonna Stop Us Now
12. Arthur's Theme (The Best That You Can Do)
13. Up Where We Belong
14. Show Me Heaven
15. Lady In Red
16. You've Lost That Loving Feeling
17. Stand By Me
18. Werewolves Of London
19. People Are Strange
20. Please Please Please Let Me Get What I Want

1. What A Feeling - Cara, Irene
2. I'm So Excited
3. Footloose
4. Real Wild Child (Wild One)
5. When The Going Gets Tough The Tough Get Going
6. All Over The World
7. Chase
8. Maniac
9. Eye Of The Tiger
10. Pretty In Pink
11. I Got You (I Feel Good)
12. I Heard It Through The Grapevine
13. Soul Finger
14. Think
15. Tracks Of My Tears
16. Tracks Of My Tears
17. Set My Soul On Fire
18. I've Seen That Face Before (Libertango)
19. Kokomo
20. Unchained Melody

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.