Polub nas!
Najgoretsze wstawki

Autor: ando7777
Data: 5 Wrzesień 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Louis Armstrong – Greatest Hits

Artist: Louis Armstrong
Title: Greatest Hits (Star Mark Compilations)
Date of Realise: 2008
Genre: Jazz
Total Tracks: 46
Format: mp3
Quality: 320 Kbps
Total Time: 02:38:57
Size: 365.5 Mb

CD 1

01. What A Wonderful World
02. Go Down, Moses
03. Hello, Dolly!
04. Cabaret
05. Summertime
06. Mack The Knife
07. Georgia On My Mind
08. A Kiss To Build A Dream On
09. Dream A Little Dream Of Me
10. C’est Si Bon
11. Everybody Love My Baby
12. Some Of These Days
13. Nobody Knows The Trouble I’ve Seen
14. Ain’t Misbehavin’
15. Under A Blanket Of Blue
16. La Vie En Rose
17. Moon River
18. Makin’ Whoopee
19. I Gotta Right To Sing The Blues
20. If I Could Be With You (One Hour Tonight)
21. You Rascal You
22. Blueberry Hill
23. When The Saints Go Marching In

CD 2

01. When It’s Sleepy Time Down South
02. On The Sunny Side Of The Street
03. When You’re Smiling
04. Down By The Riverside
05. On My Way
06. Stormy Weather
07. Shadrack
08. (What Did I Do To Be So) Black And Blue
09. I Can’t Give You Anything But Love New
10. Summer Song
11. Ezekiel Saw De Wheel
12. Hellza Poppin
13. Jeepers Creepers
14. This Train
15. Your Cheatin’ Heart
16. I Wonder
17. The Gypsy
18. There Must Be A Way
19. Basin Street Blues
20. Do You Know What It Means To Miss New Orleans
21. I’ve Got The World On A String
22. Someday You’ll Be Sorry
23. Lazy River

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.