Autor: yin-yang
Data: 4 Wrzesień 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Billie Holiday with Lester Young - Lady Day & Prez [MP3 | 320 kbps ]

Billie Holiday with Lester Young - Lady Day & Prez
Jazz, Vocal Jazz, Jazz Blues, Swing | 1CD | MP3 | 320 kbps |44,1kHz| 156 Mb


01. This Year's Kisses
02. Without Your Love
03. All of Me
04. Me, Myself and I
05. I'll Get By (As Long as I Have You)
06. Mean to Me
07. Sailboat in the Moonlight
08. I'll Never Be the Same
09. Getting Some Fun Out of Life
10. Man I Love
11. Trav'lin' All Alone
12. Time on My Hands
13. Laughing at Life
14. Back in Your Own Backyard
15. Georgia on My Mind
16. Let's Do It (Let's Fall in Love)
17. Foolin' Myself
18. Easy Living
19. Say It With a Kiss
20. You Can't Be Mine (And Someone Else's Too)
21. I Can't Believe That You're in Love With Me
22. She's Funny That Way
23. Romance in the Dark
24. I Must Have That Man!

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.