Najgoretsze wstawki

Data: 25 Sierpień 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

The Beatles - Platinum Collection (2004)

Artist: The Beatles
Title: Platinum Collection
Date of Realise: 2004
Genre: Rock
Total Tracks: 56
Format: APE
Quality: Lossless
Size: 820 MB


1. Love Me Do
2. From Me To You
3. She Loves You
4. I Want to Hold Your Hand
5. Long Tall Sally
6. I Feel Fine
7. Slow Down
8. I Saw Here Standing There
9. Please Please Me
10. Twist and Shout
11. Do You Want to Know a Secret
12. It Won't Be Long
13. All My Loving
14. Roll Over Beethoven
15. I Wanna Be Your Man
16. A Hard Day's Night
17. I Should Have Known Better
18. And I Love Her
19. Can't Buy Me Love
20. Any Time at All
21. Things We Said Today
22. Rock and Roll Music
23. Eight Days a Week
24. Words Of Love
25. Baby's in Black
26. Mr. Moonlight
27. Help
28. The Night Before
29. Ticket to Ride
30. Act Naturally
31. Yesterday


1. Michelle
2. Drive My Car
3. What Goes On
4. Girl
5. I'm Looking Through You
6. Run For Your Life
7. Wait
8. Eleanor Rigby
9. Here, There And Everywhere
10. Yellow Submarine
11. Good Day Sunshine
12. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
13. With A Little Help Of My Friends
14. When I'm Sixty Four
15. We Can Work It Out
16. Lady Madonna
17. Hey Jude
18. Get Back (with Billy Preston)
19. Don't Let Me Down (with Billy Preston)
20. Ob-La-Di, Ob-La-Da
21. While My Guitar Gently Weeps
22. Birthday
23. Oh! Darling
24. Because
25. Let It Be

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.