Autor: Kvartamix
Data: 13 Lipiec 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Frank Sinatra - Greatest Hits (2 CD) (2008)

Frank Sinatra - Greatest Hits (2 CD) (2008)

Genre: Pop | 55 tracks |MP3 320 kbps |365.87 MB


CD 1
1. Strangers In The Night
2. I've Got You Under My Skin
3. Theme From 'New York, New York'
4. My Way
5. Somethin' Stupid
6. When Somebody Loves You
7. The Way You Look Tonight
8. More [Theme From Mondo Cane]
9. I've Got A Crush On You
10. Moon River
11. Something
12. Anytime, Anywhere
13. The Girl From Ipanema
14. Quiet Nights Of Quiet Stars (Corcovado)
15. All the Way
16. The World We Knew (Over And Over)
17. Somewhere In Your Heart
18. Cheek To Cheek
19. As Time Goes By
20. Let's Face The Music And Dance
21. Tell Her (You Love Her Each Day)
22. You And The Night And The Music
23. Mack The Knife
24. Summer Wind
25. Blue Moon
26. Bein Green

CD 2
1. A Fine Romance
2. I've Got My Love To Keep Me Warm
3. I Get A Kick Out Of You
4. Night And Day
5. Come Fly With Me (Live)
6. Day By Day
7. Wave
8. Desafinado
9. Forget Domani
10. Softly As I Leave You
11. Let's Fall In Love
12. Fly Me To The Moon
13. Lady Day
14. I'm Gonna Live Till I Die
15. Almost Like Being In Love
16. We Wish You The Merriest
17. You'd Be So Easy To Love
18. I Love You
19. It's Only A Paper Moon
20. Ol' Macdonald
21. Not As A Strange
22. Don't Change You Mind About Me
23. Chicago
24. Nice 'N' Easy
25. (Love Is) The Tender Trap
26. It's Always You
27. Cycles
28. Gentle Of My Mind
29. Goin' Out Of My Head


Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.