Autor: karen76
Data: 9 Lipiec 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Michael Jackson - King of Pop (Singapore Edition) (2009) FLAC

Artist: Michael Jackson
Title: King of Pop (Singapore Edition)
Date of Realise: 2009
Genre: Pop
Total Tracks: 47
Format: FLAC
Quality: Lossless
Total Time: 03:46:48 min
Size: 1.59 GB

CD 1:
1. Billie Jean
2. Black or White
3. Beat It
4. Off The Wall
5. Thriller
6. Smooth Criminal
7. Man in the Mirror
8. Remember The Time
9. Human Nature
10. Ghosts
11. Who Is It
12. Blood on the Dance Floor
13. One More Chance
14. Earth Song
15. Heal The World
16. Say Say Say
17. Thriller Megamix

CD 2:
1. Don't Stop 'Til You Get Enough
2. Bad
3. Wanna Be Startin' Somethin'
4. Rock With You
5. The Way You Make Me Feel
6. They Don't Care About Us
7. Dirty Diana
8. P.Y.T. (Pretty Young Thing)
9. You Are Not Alone
10. Speechless
11. Whatever Happens
12. Cry
13. Will You Be There
14. Workin' Day and Night
15. You Rock My World
16. Dangerous
17. Got The Hots

CD 3:
1. Carousel
2. Rock With You (Original LP Version)
3. Stranger in Moscow
4. The Girl Is Mine (With Paul McCartney)
5. The Way You Love Me
6. Is It Scary (Single Radio Edit)
7. Childhood (Theme From Free Willy 2)
8. Bad (Dance Extended Mix includes 'False Fade')
9. Wanna Be Startin' Somethin' (Extended 12" Mix)
10. Billie Jean (Original 12" Version)
11. Another Part of Me (Extended Dance Mix)
12. The Way You Make Me Feel (Dance Extended Mix)
13. Black or White (The Clivilles & Cole House/Club Mix)

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.