Data: 8 Lipiec 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Ray Charles - The Definitive Ray Charles (2001)

Artist: Ray Charles
Title: The Definitive Ray Charles
Date of Realise: 2001
Genre: Jazz, Blues, R&B
Total Tracks: 46
Format: FLAC
Quality: Lossless
Total Time: 2:34:18
Size: 911 MB

Disc: 1
1. Mess Around
2. It Should've Been Me
3. I Got a Woman
4. This Little Girl of Mine
5. Fool for You
6. Drown in My Own Tears
7. Leave My Woman Alone
8. Hallelujah, I Love Her So
9. Lonely Avenue
10. (Night Time Is) The Right Time
11. What'd I Say, Pts. 1 & 2
12. I Believe to My Soul
13. I'm Movin' On
14. Come Rain or Come Shine
15. Don't Let the Sun Catch You Crying
16. Sticks and Stones
17. Georgia on My Mind
18. Ruby
19. One Mint Julep
20. I'm Gonna Move to the Outskirts of Town
21. Hit the Road Jack
22. Unchain My Heart
23. Baby, It's Cold Outside
24. At the Club

Disc: 2
1. I Can't Stop Loving You
2. Born to Lose
3. You Don't Know Me
4. You Are My Sunshine
5. Your Cheatin' Heart
6. Take These Chains from My Heart
7. Busted
8. That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day)
9. Crying Time
10. Cincinnati Kid
11. Let's Go Get Stoned
12. I Don't Need No Doctor
13. In the Heat of the Night
14. Yesterday
15. Eleanor Rigby
16. I Can Make It Thru the Day (But Oh Those Lonely Nights)
17. Rainy Night in Georgia
18. Jealous Kind
19. Shake Your Tailfeather
20. Seven Spanish Angels - Ray Charles, Willie Nelson
21. I'll Be Good to You
22. Imagine

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.