Polub nas!
Najgoretsze wstawki

Autor: karen76
Data: 20 Czerwiec 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Middle Of The Road - The RCA Years /Postcard (2010) FLAC

Artist: Middle Of The Road
Title: The RCA Years /Postcard
Date of Realise: 2010
Genre: Pop/Rock
Total Tracks: 67
Format: FLAC
Quality: Lossless
Total Time: 2:54:28 min
Size: 1.14 gb

CD 1
1. Chirpy Chirpy Cheep Cheep
2. Lingering Sound
3. Fate Srange Fate
4. I Can't Tell The Bottom From The Top
5. To Remind Me
6. The Sun In Your Skin
7. Tweedle Dee Tweedle Dum
8. Give It Time
9. Rainin' And Painin'
10. Yellow River
11. The Way Of Life
12. We Are The Founders Of All That Around Us

13. El Condor Pasa
14. Do Not Cry
15. Happier Then I
16. Ain't No Mountain Higher Anough
17. Place
18. Superstar

CD 2
1. Sacramento
2. On This Land
3. Queen Bee
4. Love Sweet Love
5. Then You''l Know What Love Is
6. Soley Soley
7. The Talk Of All In USA
8. Louis
9. Samson & Delilah
10. Try A Little Understanding
11. Medicine Woman

12. Yellow Boomerang
13. Universal Man
14. See The Sky
15. Whel Of The Season
16. Blind Detonation
17. Union Silver
18. Honey No
19. Eve
20. On A Westbound Train
21. Bottoms Up
22. Nothing Can Go Wrong
23. Kailake Kailako[ńâĺđíóňü]Postcard:

1. Jitter Baggin' Jildy
2. Bad Girl
3. One For The Road
4. Do You Wanna Be With Me?
5. It's Alright
6. Dry Guld Charlie
7. Bonjour Ca Va
8. Hang Ups
9. Picture Machine
10.Writting On The Wall
11.Whisky And Freedom
12.Thank You Lord

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.