Data: 16 Czerwiec 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Jay-Z - Pride Of Marcy (2009)

Artist: Jay-Z
Title: Pride Of Marcy
Date of Realise: 2009
Genre: Hip-Hop\Old Shcool
Total Tracks: 64
Format: FLAC
Quality: Lossless
Total Time: 02:31:36
Size: 1.63 GB

Disc 1:

01. Hawaiian Sophie feat. The Jaz
02. It's That Simple feat. The Jaz
03. The Originators feat. The Jaz
04. Good Thang (Hip Hop Remix) feat. Glenn Jones
05. Can I Get Open feat. Original Flavor
06. Many Styles feat. Original Flavor
07. Can I Get Open (Remix) feat. Original Flavor
08. Show And Prove feat. Big Scoob, Sauce Money, Shyheim, Big Daddy Kane & Ol' Dirty Bastard
09. In My Lifetime (Original Ski Street Version)
10. Da Graveyard feat. Big L, Lord Finesse, Microphone Nut, Party Arty & Grand Daddy I.U.
11. Time To Build feat. Mic Geronimo, Ja Rule & DMX
12. Can't Get With That (DJ Clark Kent Version)
13. So Many Ways (Extended Mix) feat. The Braxtons
14. No Love Lost feat. Shaq & Lord Tariq
15. Things We Do For Love (Eddie F's Paradise Mix)
16. Can't Knock The Hustle (Fool's Paradise Remix) feat. Melissa Morgan

Disc 2:

01. You're The One (DJ Clark Kent Remix)
02. Dead Presidents (Original Verses)
03. Don't Wanna Be Alone (Remix) feat Shai
04. All Of My Days feat R Kelly & Changing Faces
05. Dead Or Alive Pt 1 feat Sauce Money
06. So Many Ways (Trina's Mix) feat The Braxtons
07. Foundation feat Big Jaz, Sauce Money & Tone Hooker
08. Things We Do For Love (Clark Kent Remix)
09. Feelin' It (New Mixshow Clean Lyrics)
10. 96 Anthem: You're The One (Allstar Rap Remix) feat SWV, Mr Cheeks, Busta Rhymes, Trigga Tha Gambler & Smooth Da Hustler
11. I Love The Dough feat The Notorious BIG
12. I'll Be feat Foxy Brown
13. Who You Wit Part I
14. Cheat On You feat Mase & Lil' Cease
15. Single Life feat Mic Geronimo & Carl Thomas
16. Big Momma Thang feat Lil' Kim & Lil' Cease

Disc 3:

01. Call Me (Hip Hop Mix) feat. Blackstreet
02. Young G's feat. Puff Daddy & The Notorious B.I.G.
03. Can I Live II feat. Memphis Bleek
04. Wishing On A Star (Track Masters Remix) feat. Gwen Dickey
05. Money Ain't A Thang feat. Jermaine Dupri
06. Be Alone No More feat. Another Level
07. A Million And One Questions (DJ Premier Remix)
08. Blackout feat. The Lox & DMX
09. From Marcy To Hollywood feat. Memphis Bleek & Sauce Money
10. 4 Alarm Blaze feat. M.O.P. & Teflon
11. Lobster & Shrimp feat. Timbaland
12. Keep It Real feat. Jon B & Coko
13. We Ride feat. R. Kelly, Cam'Ron, Noreaga & Vegas Cats
14. Like That feat. Kid Capri
15. Wishing On A Star (Radio Edit) feat. Gwen Dickey
16. Gangsta Shit feat. Ja Rule

Disc 4:

01. What You Think Of That feat. Memphis Bleek
02. Money, Cash, Hoes (Remix) feat. Memphis Bleek, Beanie Sigel & DMX
03. Bonnie And Clyde Pt. II feat. Foxy Brown
04. Do You Like It... Do You Want It... feat. Puff Daddy
05. Ha (Remix) feat. Juvenile
06. For My Thugs feat. Memphis Bleek, Amil & Beanie Sigel
07. Kill 'Em All feat. Ja Rule
08. Heartbreaker feat. Mariah Carey
09. Pregame feat. Sauce Money
10. This Life Forever
11. 4 My Niggaz feat. Blake C, Lil' Cease, & Mr. Bristal
12. You Know What We Bout feat. Silkk Tha Shocker & Master P
13. It's Murda feat. DMX & Ja Rule
14. Here We Go feat. Too Short & Jermaine Dupri
15. Bonafide feat. O.C.
16. Hey Papi feat. Memphis Bleek & Amil

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.