Autor: Rafnod80
Data: 7 Marzec 2012
Kategoria: MUZYKA » Albumy

The Flashbulb - Opus At The End Of Everything (2012)

The Flashbulb - Opus At The End Of Everything (2012)
Electronic | 2012 | FLAC | 747 kbps | 44100 Hz | Stereo | 419 MB

01. The Trees In Juarez
02. Blurry Figures, Far Away
03. Arrival To An Empty Room
04. Beebs
05. A World I Never Noticed
06. It Pours
07. Terra Firma
08. Good Luck Out There
09. Dim Distant Porch Lights
10. Insomnia In Roscoe Village
11. Precisely Wrong
12. Between The Waves
13. Selected Garden
14. Distant Shots
15. Island On An Endless Plane
16. It Never Ends
17. The History Of Rain
18. In The Grass
19. Something That Had Died
20. Fast Forward To Here
21. Longing In A Stairway
22. For The Asking
23. Hospital Ride
24. What I Imagine You To Be Like
25. Autumn Leaves And A Bath Tub

Download Links

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.