Autor: leabl
Data: 15 Luty 2012
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Cliff Richard - 40 Golden Greats (2CD) (1979)

Cliff Richard - 40 Golden Greats (2CD) (1979)
Genre: Pop
320 kbps | 40 tracks | n/a min | 257.68 Mb


01. Move It
02. Livin' Doll
03. Travellin' Light
04. Fall In Love With You
05. Please Don't Tease
06. Nine Times Out Of Ten
07. Theme For A Dream
08. Gee Whizz It's You
09. When The Girl In Your Arms
10. A Girl Like You
11. The Young Ones
12. Do You Want To Dance?
13. I'm Lookin' Out The Window
14. It'll Be Me
15. Bachelor Boy
16. The Next Time
17. Summer Holiday
18. Lucky Lips
19. It's All In The Game
20. Don't Talk To Him

01. Constantly
02. On The Beach
03. I Could Easily Fall (In Love With You)
04. The Minute You're Gone
05. Wind Me Up (Let Me Go)
06. Visions
07. Blue Turns To Grey
08. In The Country
09. The Day I Met Marie
10. All My Love
11. Congratulations
12. Throw Down A Line
13. Goodbye Sam, Hello Samantha
14. Sing A Song Of Freedom
15. Power To All Our Friends
16. (You Keep Me) Hangin' On
17. Miss You Nights
18. Devil Woman
19. I Can't Ask For Anymore Than You
20. My Kinda Life

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.