Autor: maxx1307
Data: 31 Grudzień 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Masters Of Horror Season 1 (Soundtrack)

Masters Of Horror Season 1 (Soundtrack)

Masters Of Horror Season 1 (Soundtrack)

Masters Of Horror Season 1 (Soundtrack)
Soundtrack | 2006 | mp3 | 320 kbps | 167 MB


Disc: 1

01. Small Silhouette, Mudvayne
02. ShaunLuu, Norma Jean
03. Enjoy The Silence, It Dies Today
04. Lazarus (In The Wilderness), Funeral For A Friend
05. You Will Remember Tonight, Andrew WK
06. Very Invisible, Armor For Sleep
07. What’s Up Now, Scary Kids Scaring Kids
08. This Is My Own, Shadowsfall
09. Nervous Breakdown, The Bled
10. End Of The Road, Murder By Death
11. Division St (acoustic), Thursday
12. Overload, Bloodsimple
13. Megalodon (live), Mastodon
14. Bottled Up, Death By Stereo
15. At Least You Bought Her Flowers, Fall River

Disc: 2

01. We Are One, Buckethead feat. Serj Tankian
02. Obstructed, Rise Against
03. Bats!, The Bronx
04. Betwixt Her Getaway Sticks, From Autumn To Ashes
05. Keith The Music, Every Time I Die
06. In Transit (For You), Matchbook Romance
07. Hindsight, Bedlight For Blue Eyes
08. We Can Never Break Up, Alkaline Trio
09. Beast and the Harlot (live), Avenged Sevenfold
10. Discover Me Like Emptiness, In Flames
11. The Thin Red Line, A Change Of Pace
12. Victoria Iceberg, Bear Vs Shark
13. If Ever (acoustic), Gratitude
14. 237, Fear Before The March Of Flames
15. Contrast of Light and Dark, Yesterday’s Rising

Masters Of Horror Season 1 (Soundtrack)

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.