Autor: wunderbar
Data: 14 Październik 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Whitesnake - The Ultimate Best Of Whitesnake (2011)

Whitesnake - The Ultimate Best Of Whitesnake (2011)

Genre: Rock/Hard-Rock | 50 tracks |MP3 320 kbps |537 MB


01. Blindman
02. Judgement Day
03. Victim Of Love
04. Carry Your Load
05. Still Of The Night
06. The Deeper The Love
07. Slave
08. Til The Day I Die
09. Walkin' In The Shadow Of The Blues
10. Don't Break My Heart Again
11. Take A Look At Yourself
12. Only My Soul
13. Wine, Women An' Song
14. Fool For Your Loving
15. Too Many Tears
16. Child Of Babylon
17. Would I Lie To You
18. Sailing Ships
19. Take Me With You [Live]
20. Ready An' Willing
21. Looking For Love
22. Love Is Blind
23. The Time Is Right For Love
24. Soldier Of Fortune [Live]
25. Sweet Talker
26. Aint No Love In The Heart Of The City
27. Give Me All Your Love
28. Best Years
29. Love Hunter
30. Here I Go Again
31. Slow An' Easy
32. Is This Love
33. Lie Down....I Think I Love You
34. If You Want Me
35. We Wish You Well
36. Crying In The Rain
37. Lonely Days, Lonely Nights
38. Love Ain't No Stranger
39. Trouble
40. Pride And Joy
41. Straight For The Heart
42. Hit An' Run
43. Guilty Of Love
44. Love To Keep You Warm
45. Rough An' Ready
46. Gambler
47. Looking For Love
48. Slide It In
49. Now You're Gone
50. Ain't Gonna Cry No More


Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.