Autor: djoxkhrayr
Data: 5 Lipiec 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

VA - Reggae Collection (2011)

Artist: VA
Title: Reggae Collection
Date of Realise: 2011
Genre: Reggae
Total Tracks: 64
Format: MP3
Quality: 320 kbps
Total Time: 03:45:58
Size: 517 MB

CD 1
01. In The Summertime-Shaggy Feat. Rayvon
02. Compliments On Your Kiss-Brian & Tony Gold Feat. Red Dragon
03. Now That We've Found Love-Third World
04. Israelites-Desmond Dekker & The Aces
05. Young, Gifted And Black-Bob & Marcia
06. Amigo-Black Slate
07. Double Barrel-Dave & Ansel Collins
08. Rudy, A Message To You-Dandy Livingstone
09. Liquidator-Harry J Allstars
10. OK Fred-Errol Dunkley
11. Black And White-Greyhound
12. Return Of Django-The Upsetters
13. I Chase The Devil-Max Romeo
14. Love Of The Common People-Nicky Thomas
15. Montego Bay-Freddie Notes & The Rudies
16. Good Thing Going (We've Got A Good Thing Going)-Sugar Minott
17. Cherry Oh Baby-Eric Donaldson
18. Three Ring Circus-Barry Biggs
19. You're Everything To Me-Boris Gardiner
20. Love Has Found It's Way-Dennis Brown
21. Wild World-Jimmy Cliff
22. Everything Is Great-Inner Circle Feat. Jacob Miller

CD 2
01. Food For Thought-UB40
02. I Don't Wanna Dance-Eddy Grant
03. She Don't Let Nobody-Chaka Demus & Pliers
04. Don't Turn Around-Aswad
05. I Can See Clearly Now-Johnny Nash
06. You Can Get It If You Really Want-Desmond Dekker
07. Wonderful World, Beautiful People-Jimmy Cliff
08. Help Me Make It Through The Night-John Holt
09. Suzanne Beware Of The Devil-Dandy Livingstone
10. Wet Dream-Max Romeo
11. Money In My Pocket-Dennis Brown
12. Just When I Needed You Most-Barbara Jones
13. Stir It Up-Johnny Nash
14. Hurt So Good-Susan Cadogan
15. I Want To Wake Up With You-Boris Gardiner
16. Killing Me Softly With Her Song-John Holt
17. Red Red Wine-Tony Tribe
18. Everything I Own-Ken Boothe
19. Sideshow-Barry Biggs
20. Night Nurse-Gregory Isaacs
21. Silly Games-Janet Kay

CD 3
01. Uptown Top Ranking-Althea & Donna
02. Girlie Girlie-Sophia George
03. Let Your Yeah Be Yeah-The Pioneers
04. Shine-Aswad
05. Sweat (A La La La La Song)-Inner Circle
06. Pass The Dutchie-Musical Youth
07. My Boy Lollipop-Millie
08. Some Guys Have All The Luck-Maxi Priest
09. You Don't Love Me (No, No, No)-Dawn Penn
10. Boops (Here To Go)-Shinehead, Sly & Robbie
11. Give Me Hope Jo'Anna-Eddy Grant
12. Sweets For My Sweet-C.J. Lewis
13. My Jamaican Guy-Grace Jones
14. Mr. Loverman-Shabba Ranks Feat. Chevelle Franklin
15. Tease Me-Chaka Demus & Pliers [Goldfinger Remix]
16. Shy Guy-Diana King
17. Baby I Love Your Way-Big Mountain
18. Twist And Shout-Chaka Demus & Pliers Feat. Jack Radics & The Taxi Gang
19. Boom Shack-A-Lak-Apache Indian
20. It Wasn't Me-Ricardo Ducent Feat. Shaggy
21. Here Comes The Hotstepper-Ini Kamoze

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.