Najgoretsze wstawki

Autor: ando7777
Data: 20 Maj 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Elton John - Matthew Shepard Benefit Concert Wells Fargo Theater Denver, CO (2011.04.12).MP3

Artist: Elton John
Title: Matthew Shepard Benefit Concert Wells Fargo Theater Denver, CO
Date of Realise: 2011
Genre: Pop/Rock
Total Tracks: 27
Format: MP3
Quality: 320 kbps
Total Time: CD1-1h 18min 17sec ŃD2-1h 16min 14sec
Size: 376,44 mb

01. Intro.
02. The One
03. Your Song
04. Sixty Years On
05. The Greatest Discovery
06. Border Song
07. Ballad of the Boy in Red Shoes
08. Levon
09. Tiny Dancer
10. The Best Part of the Day
11. Daniel
12. Rocket Man
13. I Guess That's Why The Call it the Blues
14. Philadelphia Freedom

01. Dedication to Matthew Shepard
02. American Triangle
03. Don't Let the Sun Go Down on Me
04. Nikita
05. Take Me to the Pilot
06. Sorry Seems to be the Hardest Word
07. Candle in the Wind
08. You're Never Too Old (To Hold Somebody)
09. Honky Cat
10. Bennie and the Jets
11. Crocodile Rock
12. Encore Break (autograph signing)
13. Circle of Life_Can You Feel the Love Tonight_Cirlce of Life

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.