Autor: ando7777
Data: 14 Maj 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Various Artists - Love Box Vol 2 (2011).MP3

Artist: Various Artists
Title: Love Box Vol 2
Date of Realise: 2011
Genre: House
Total Tracks: 26
Format: MP3
Quality: VBR V1 kbps
Total Time: 02:23:34min
Size: 244 MB

01. Unclubbed feat. Andrew Roachford - You Got The Love (Nacho Marco Remix)
02. Mood II Swing - Can't Get Away (Blaze Shine Remix)
03. Lulo Cafe feat. Nothende - I Wanna Love You (Original Mix)
04. Kentphonik - Uthando (Dub)
05. Reelsoul feat. Kyla - For The Love Of You (Vocal Mix)
06. Jaidene Veda - In Luv In A Luv Song (Jason B Mix)
07. DJ Kent - Fall In Love Again Ft Relo (Original Mix)
08. Yass Presents Jay & Tahira - All Im Asking For (Main Mix)
09. Dr Duda feat. J'something - Fly Away With Me (Original)
10. Giggs Superstar & Dr Duda feat. Genevive - I Don't Car (Original)
11. Choklate - The Tea (The Layabouts Main Vocal Mix)
12. Mood II Swing - All Night Long (Original Mix)
13. Jean Jaques Smoothie - 2 People (2009 Rework Simpleton)

01. Unclubbed feat. Abigail Bailey - Touch Me (Nancho Marco Remix)
02. Atjazz - Please You (Original Mix) 5:55
03. Unclubbed feat. Justine Suissa - Missing (Nacho Marco Remix)
04. A.C. Layne feat. Selina Campbell - Addicted (Vocal Mix)
05. The Layabouts & Pete Simpson - Thank You (Vocal Mix)
06. Upz feat. Dkp - Pure Surprise (Upz House Mix)
07. Neil Pierce feat. Kadija Kamara - Relish Your Soul (At One Remix)
08. Axus - Suite Disappointment (Rocco Mix)
09. Restless Soul feat. Zansika - And I Know It (Jose Carrestas Vocal Mix)
10. Sofia Rubina - Make Me Beautiful (Reelsoul Remix)
11. Crazy White Boy - Love You Better (Original Mix)
12. Markus Gardeweg feat. Michael Feiner - Fairplay (Let There Be Love) (D.O.N.S & Dbn Remix)
13. Michael Canitrot - You & I (Original Mix)

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.