Autor: wunderbar
Data: 1 Marzec 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Tina Turner - Ultimate Tina (2011)

Tina Turner - Ultimate Tina (2011)

Genre: Pop-Rock | 48 tracks |MP3/320 kbps |494 MB


01 The Best
02 I Don't Wanna Lose You
03 We Don't Need Another Hero
04 One Of The Living
05 Addicted To Love
06 Typical Male
07 What You Get Is What You See
08 Tearing Us Apart With [Eric Clapton]
09 Steamy Windows
10 Two People
11 Break Every Rule
12 Look Me In The Heart
13 Be Tender With Me Baby
14 Love Thing
15 Way Of The World
16 Nutbush City Limits
17 I Don't Wanna Fight
18 It Takes Two With [Rod Stewart]
19 Goldeneye
20 I Want You Near Me
21 Why Must We Wait Until Tonight
22 Whatever You Want
23 On Silent Wings
24 Missing You
25 Something Beautiful Remains
26 In Your Wildest Dreams
27 When The Heartache Is Over
28 Whatever You Need
29 Open Arms
30 It Would Be A Crime
31 I'm Ready
32 Cose Della Vita With [Eros Ramazzotti]
33 What's Love Got To Do With It
34 Nutbush City Limits With [Ike Turner]
35 Let's Stay Together
36 Acid Queen
37 River Deep, Mountain High
38 Private Dancer
39 Help!
40 Tonight With [David Bowie]
41 Better Be Good To Me
42 Show Some Respect
43 I Can't Stand The Rain
44 It's Only Love With [Bryan Adams]
45 I Want To Take You Higher With [Ike Turner]
46 Get Back With [Ike Turner]
47 Come Together With [Ike Turner]
48 Proud Mary With [Ike Turner]


Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.