Data: 18 Luty 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

The Beatles - Love (Re-Worked By George & Giles Martin) (2006) APE

Artist: The Beatles
Title: Love (Re-Worked By George & Giles Martin)
Date of Realise: 2006
Genre: Rock
Total Tracks: 26
Format: APE
Quality: Lossless
Total Time: 78 min 51 sec
Size: 500 MB

01. Because
02. Get Back
03. Glass Onion
04. Eleanor Rigby \\ Julia (Transition)
05. I Am The Walrus
06. I Want To Hold Your Hand
07. Drive My Car \\ The Word \\ What You're Doing
08. Gnik Nus
09. Something / Blue Jay Way (Transition)
10. Being For The Benefit Of Mr. Kite \\ I Want You (She's So Heavy) \\ Helter S...
11. Help
12. Blackbird \\ Yesterday
13. Strawberry Fields Forever
14. Within You Without You \\ Tomorrow Never Knows
15. Lucy In The Sky With Diamonds
16. Octopus's Garden
17. Lady Madonna
18. Here Comes The Sun \\ The Inner Light (Transition)
19. Come Together \\ Dear Prudence \\ Cry Baby Cry (Transition)
20. Revolution
21. Back In The U.S.S.R.
22. While My Guitar Gently Weeps
23. A Day In The Life
24. Hey Jude
25. Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band (Reprise)
26. All You Need Is Love

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.