Data: 14 Luty 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Moody Blues - Collected (2007)

Moody Blues - Collected (2007)
Genre: Progressive Rock, Psychedelic Rock, Rhythm & Blues | 3CD | MP3 320 kbps | 550 MB


01. Nights In White Satin
02. Tuesday Afternoon (Forever Afternoon)
03. The Morning: Another Morning
04. Voices In The Sky
05. Dr. Livingstone, I Presume
06. Ride My See-Saw
07. Legend Of A Mind
08. Lovely To See You
09. Never Comes The Day
10. Are You Sitting Comfortably
11. Dear Diary
12. Gypsy (Of A Strange and Distant Time)
13. Watching and Waiting
14. Higher and Higher
15. I Never Thought I'd Live To Be A Hundred
16. Candle Of Life
17. Melancholy Man
18. Dawning Is The Day
19. Question


01. The Story In Your Eyes
02. Emily's Song
03. Isn't Life Strange
04. I'm Just A Singer (In A Rock 'n' Roll Band)
05. New Horizons
06. Blue Guitar (Justin Hayward & John Lodge)
07. Remember Me (Justin Hayward & John Lodge)
08. King and Queen
09. What Am I Doing Here
10. Raised On Love (Justin Hayward)
11. Carry Me (John Lodge)
12. Had To Fall In Love
13. Driftwood
14. Forever Autumn (Justin Hayward & John Lodge)
15. It's Not On (Justin Hayward)
16. The Voice
17. Gemini Dream
18. Blue World


01. Your Wildest Dreams
02. The Other Side Of Life
03. Vintage Wine
04. I Know You're Out There Somewhere
05. Lean On Me (Tonight)
06. Say It With Love
07. Bless The Wings (That Bring You Back)
08. This Is The Moment
09. Strange Times
10. December Snow
11. Go Now
12. Boulevard De La Madeleine
13. From The Bottom Of My Heart (I Love You)
14. Fly Me High
15. Cities
16. Love and Beauty
17. A Simple Game

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.