Data: 2 Luty 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Michael Jackson - HIStory: Past, Present and Future (1995) FLAC

Artist: Michael Jackson
Title: HIStory: Past, Present and Future
Date of Realise: 1995
Genre: Pop
Total Tracks: 30
Format: FLAC
Quality: Lossless
Size: 1001 MB

HIStory Begins. Disc 1

1. Billie Jean
2. The Way You Make Me Feel
3. Black or white
4. Rock With You
5. She's Out of My Life
6. Bad
7. I Just Can't Stop Loving You
8. Man In The Mirror
9. Thriller
10. Beat It
11. The Girl Is Mine
12. Remember the time
13. Don't Stop 'Til You Get Enough
14. Wanna Be Startin' Somethin'
15. Heal the world

HIStory Continues. Disc 2

1. Scream (Duet With Michael Jackson And Janet Jackson)
2. They Don't Care About Us
3. Stranger In Moscow
4. This Time Around
5. Earth Song
6. D.S.
7. Money
8. Come Together
9. You Are Not Alone
10. Childhood (Theme From `Free Willy 2`)
11. Tabloid Junkie
12. 2 Bad
13. History
14. Little Susie
15. Smile

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.