Najgoretsze wstawki

Data: 5 Styczeń 2011
Kategoria: MUZYKA » Albumy

Botticelli Orchestra - Midnight Moods Vol.1, 2

Botticelli Orchestra - Midnight Moods Vol.1, 2
Genre: Easy Listening, Instrumental | Label: Dureco | 2CD | MP3 320 kbps | 290 MB

01 Forever & Ever
02 Seasons In The Sun
03 Best Thing That Ever Happened To Me
04 Rikki, Dont Lose That Number
05 I Wont Last A Day Without You
06 Killing Me Softly
07 Day By Day
08 The Air That I Breathe
09 I'll Have To Say I Love You In A Song
10 Find Yourself
11 The Entertainer
12 Song Sung Blue
13 It Never Rains In Southern California
14 Mamy Blue
15 Paroles Le' Paroles
16 Le' Lac Majeur
17 Mon Vieux
18 A I R


01 She Is Out Of My Life
02 Reviens
03 Je Vais t'aimer
04 Chez Moi
05 T'aimer Encore Une Fois
06 Avant De Nous Dire Adieu
07 Lilac Wine
08 Eternal Cycle
09 Take That Look Off Your Face
10 For Ever And Ever
11 Looking Through The Eyes Of Love
12 Menuet
13 Bolero
14 Je veux l'epouser pour un soir
15 Quelque Chose & Moi
16 Bianca
17 Tie A Yellow Ribbon

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.