Polub nas!
Najgoretsze wstawki

Data: 18 Grudzień 2010
Kategoria: MUZYKA » Albumy

VA - Just For Christmas (3CD) 2008

VA - Just For Christmas (3CD) 2008
Christmas, Pop | MP3 320 Kbps | 3CD | 45 Tracks | 255.9 Mb
Label: Platinum Collection | Year: 2008

Disc: 1
1. Silent Night Holy Night
2. Oh Little Town Of Bethlehem
3. Once In Royal Davids City
4. Good King Wenceslas
5. Twelve Days Of Christmas
6. We Wish You A Merry Christmas
7. Away In A Manger
8. I Saw Three Ships
9. We Three Kings Of Orient Are
10. First Noel
11. O Come All Ye Faithful
12. While Shepherds Watched
13. Deck The Halls With Boughs Of Holly
14. Holly And The Ivy
15. Auld Lang Syne

Disc: 2
1. White Christmas
2. Marys Boy Child
3. Let It Snow Let It Snow Let It Snow
4. When A Child Is Born
5. Jingle Bells
6. Rockin' Around The Christmas Tree
7. Sleigh Ride
8. I'll Be Home For Christmas
9. Hark The Herals Angel Sing
10. Santa Baby
11. Rudolph The Red Nosed Reindeer
12. I Saw Mommy Kissing Santa Claus
13. Jingle Bell Rock
14. Its Beginning To Look A Lot Like Christmas
15. Winter Wonderland

Disc: 3
1. Little Drummer Boy
2. Santa Claus Is Coming To Town
3. Jesus Child
4. Ding Dong Merrily On High
5. Frosty The Snowman
6. It Came Upon A Midnight Clear
7. All Through The Night
8. Cherry Tree Carol
9. Christmas Song
10. This Is When We Celebrate
11. Have Yourself A Merry Little Christmas
12. Christmas Waltz
13. Holly Jolly Christmas
14. God Rest Ye Merry Gentlemen
15. Christmas Dream

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.