Najgoretsze wstawki

Autor: djoxkhrayr
Data: 11 Maj 2012
Kategoria: Archiwum

VA - MOS: The Mash Up Mix Bass 2012 (2012)

Artist: VA
Title: MOS: The Mash Up Mix Bass 2012
Date of Realise: 2012
Genre: House, Trance, Electro, Drum & Bass, Garage, Dubstep
Total Tracks: 43
Format: MP3
Quality: 320 kb/c
Total Time: 5:16:47
Size: 730.97 MB

01. Afrojack - Replica Show Me Love (Acapella) [Feat. Robin S.] Jump Around (Acapella)
02. Tim Berg - Seek Bromance (Cazzette Meets Ash Remix) Such A Good Feelin (Acapella) Levels (Acapella)
03. Toddla T - Take It Back (Dillon Francis Remix) [Feat. Shola Ama] Finally (Acapella)
04. Redlight - Get Out My Head Push The Feeling On (Sax-A-Pella)
05. Sandy Rivera & Rae - Hide U (Acapella) Illmerica
06. Excision - System Check Crowd Control C`Mon (Catch `Em By Surprise) [Feat. Busta Rhymes] [Acapella]
07. Dodge & Fuski - Aerophobia All My Friends (Feat. Mr Wilson) [Acapella] Numbers In Action
08. Document One - Clap Boogie 2Nite (Acapella)
09. DJ Fresh - Louder (Feat. Sian Evans) Midnight Run (Acapella) Incredible (Feat. General Levy)
10. High Contrast - The First Note Is Silent (Instrumental) [Feat. Tiesto & Underworld] Unite Us (Acapella)
11. Reunited - Sun Is Shining (Acapella) Cross The Line (Instrumental) [Feat. Ayah Marar] Hot Right Now (Acapella) [Feat. Rita Ora]
12. New Zealand Shapeshifter - The Touch (Netsky Remix) Can't Get Enough (Acapella)
13. Hadouken! - Parasite (Instrumental Edit) Follow U (Acapella) [Feat. Ayah Marar] Someone (The Prototypes Remix) [Feat. Mclean]
14. Wilkinson - Tonight It's Love (Trippin') [Acapella] Everybody (Acapella)
15. Friction - Led Astray (Instrumental) I'm On One (Acapella)
16. DHT - Listen To Your Heart (Acapella) [Feat. Edmee] I Feel Loved Fumble In The Jungle A Brief Tutorial On Dubstep Production
17. Shockone - Relapse Changed The Way You Kiss Me (Acapella)
18. Koan Sound - Trouble In The West Just Get Up And Dance (Acapella) Last Night (Acapella)
19. Bare & Datsik - King Kong Badman Riddim (Jump) [Acapella] [Feat. Foreign Beggars]
20. Gemini - Graduation Natural Disaster (Acapella)
21. Xilent - Choose Me Ii Dirty Talk (Acapella)
22. The Cut Up Boys - Diversions Pumped Up Kicks (Acapella)
23. Bassboy - Yes (Here We Go) Traktor (Mike Delinquent Project Go Harder Dub) [Feat. L] Loca People (What The Fk!) [Acapella]
24. Whole Sick & Tomb Crew - I Go Sick (Living Graham Bond Dub) Light Up (The World) [Acapella] [Feat. Shy Fx & Ms Dynamite]
25. Utah Saints Vs Drumsound & Bassline Smith - What Can You Do For Me (Tantrum Desire Remix) Forgiveness (Acapella)
26. Slyde - Hold Tight Let Me Think About It (Acapella) Still Getting It (Feat. Skrillex)
27. Above & Beyond - Sun & Moon (Seiji Remix) [Feat. Richard Bedford] We Gotta Love (Acapella) Love Me Right (Oh Sheila) [Acapella]
28. Parker - Nowhere To Hide (Instrumental) Raindrops (Acapella) Blaze It
29. 2 Bit Thugs - Get Next To You (Tomb Crew Mix) So Strong (Acapella) [Feat. Katherine Ellis] Like A G6 (Acapella)
30. DJ Jeroenski - Back Once Again (Acapella) Money & Murder
31. Tim Ismag - The Rock At Night (Acapella) Winter (Instrumental) [Feat. Andrea Britton]
32. Fatboy Slim Vs Moguai - Ya Mama (Push The Tempo) [Moguai Remix] I See Girls (Crazy) [Acapella]
33. 30Hz - Daddio (Miles Dyson Remix) [Feat. Yolanda] We Interrupt This Programme (Acapella) Lucky Disco Pants (Acapella)
34. Far Too Loud - Megaloud Lazy (Acapella) [Feat. David Byrne]
35. Plump Djs - Boomer Get Involved (Acapella) [Feat. Timbaland & Missy Elliot] Thunderbad
36. Tiesto - Maximal Crazy Hella Good (Acapella)
37. Chuckie - Who Is Ready To Jump Get Get Down (Acapella) Party Rock Anthem (Instrumental)
38. Michael Woods - Warrior 2People (2011 Rework) [Acapella] [Feat. Tara Busch] Rapture (Acapella)
39. Spacedockers - Space Doubt What Happens In Vegas (Feat. Gregor Salto) Play (Acapella)
40. Krafty Kuts - Pounding (Acapella) Satisfaction (J. Rabbit Remix)
41. Avicii - Fade Into Darkness Hideaway (Acapella) Funky Dee
42. Ministry Of Sound - Mash Up Mix Bass 2012 (Continuous Mix 1)
43. Ministry Of Sound - Mash Up Mix Bass 2012 (Continuous Mix 2)

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.