Polub nas!
W ostatnich 24 godzinach odwiedziło nas 7048 użytkowników w tym 3737 zalogowanych oraz 3311 gości. Obecnie serwis przegląda 318 użytkowników, w tym 195 zalogowanych.
32133, 676kowal, aadam227, adrianbeetle, akxx87, Alfik40, alibaba44, AliGie, alphaup, apmyp79666, arm1968, Arraez, Artixon, aurayawhite, baku12, bambela, bartus885, bastion4, bb35, Bizon13, BladeSSJ7, bodzio9, Brianna, carnivore72, christina2013, cichythunder, creativem, cwaniak2510, Cyberkan, damagic, damianek190, dandos2, dbdb, dees1960, delta37, disem, djmenel, dodatek, domdel2, donwojtalo, dowiew, dragon7728, DragonQ, ebieli, eisone22, erudyta0, fikołek, Filet, flahajzyn, frohike, gambits, gargamel_50, gniazdonadachu, grabek89, grojan, Grzmilu, guziu, Halemba, hjk69uk, Jacunio1, jagruaz, janprotasinski, jarecki500, jawy1962, johnson76, julkiw, kabanos1947, kaen, kahun, kazik.pawlak, Kazuo, king777, KipiMleko, klaps11, KoloAndy, kopenhagen, kopi445, kraspinek, krez, Krismat, krono, kryszen, ksenos, kyrmit, laszcz99, ledi, Leelo, leniu, LORD SATAN, LUCAS_MANSON, maadziiaa30, maniek2203, mar504, marc1234eli, marekzlot, marian2010, marian31, mariokujaw, Mariusz Ch, Mariusz_c1, maslanman, MasterPRo, Maximusx69, melonleon, michu_ole, miecio612, mkkm111, mmaciek1, msstefan, muniango, neposz, nightfly25, nightwolf123, nowyyorg, omena22, omii, ossy, pafcio92, pawel1090, pawelwaski, pczarny4, Pedrito82, pentor, PErkoz12, pingi1984, piotr711, Piotrek0230, piotr_es, piotur, planmiasta, poll62, POrlik, puszkin415, pyzdra525, radson0404, rafacus, Ramiel, rdsxfi, Rifafa, Robik1973, Robson_2008, roko25, Romso, roro2, rosson, royales, rudnik997, rypa, ryst, rzeznik1, Saanm, sagan71, saneskobar, satib, sci201, scottie, sensei_pl, sir daro 24, slonik, spokoandy, spoli, sts4, Sylwia-iw, szarit, szpotawa, szybki811, test_, thanos, tojarobert13, tomasz828, tomcio69, Torres, trebla, trebugas, tree, tsoft1, ttttt111, ulan20, waldemarp, wdl22, wiechu69, wkaczka1963, wojt05, wolf2, wplaster, wx2op2, xasterx, xaver123, zaskurniak24, Zaskwarinho, zasraniec, zbycht, zbyszek1408, Zelwik, zujek
Najgoretsze wstawki

Autor: miko1313
Data: 19 Czerwiec 2011
Kategoria: Archiwum

The Beatles Anthology 1958-1970 (APE)

Artist: The Beatles
Title: Anthology 1958-1970 (APE)
Date of Realise: 1958-1970
Genre: Classic Rock
Total Tracks: 155
Format: APE
Quality: lossless
Total Time: 6 horas 36 min.
Size: 1.88 GB

The Beatles Anthology 1 (1995)

01. Free as a Bird
02. We Were Four Guys... That's All (Interview)
03. That'll Be the Day
04. In Spite of All the Danger
05. Sometimes I'd Borrow... Those Still Exist (Interview)
06. Hallelujah, I Love Her So
07. You'll Be Mine
08. Cayenne
09. First of All... It Didn't Do a Thing Here (Interview)
10. My Bonnie
11. Ain't She Sweet
12. Cry For A Shadow
13. Brian Was a Beautiful Guy... He Presented Well (Interview)
14. I Secured Them... A Beatle Drink Even Then (Reading)
15. Searchin'
16. Three Cool Cats
17. The Sheik Of Araby
18. Like Dreamers Do
19. Hello Little Girl
20. Well, the Recording Test... By My Artists (Reading)
21. Besame Mucho
22. Love Me Do
23. How Do You Do It
24. Please Please Me
25. One After 909 (Sequence)
26. One after 909
27. Lend Me Your Comb
28. I'll Get You
29. We Were Performers... In Britain (Interview)
30. I Saw Her Standing There
31. From Me To You
32. Money (That's What I Want)
33. You Really Got a Hold on Me
34. Roll Over Beethoven

01. She Loves You
02. Till There Was You
03. Twist and Shout
04. This Boy
05. I Want to Hold Your Hand
06. Boys, What I Was Thinking (feat. Eric Morecambe and Ernie Wise) (Comedy)
07. Moonlight Bay
08. Can't Buy Me Love
09. All My Loving
10. You Can't Do That
11. And I Love Her
12. A Hard Day's Night
13. I Wanna Be Your Man
14. Long Tall Sally
15. Boys
16. Shout
17. I'll Be Back (take 2)
18. I'll Be Back (take 3)
19. You Know What to Do
20. No Reply (Demo)
21. Mr. Moonlight
22. Leave My Kitten Alone
23. No Reply
24. Eight Days a Week (Sequence)
25. Eight Days a Week (Complete)
26. Kansas City / Hey, Hey, Hey, Hey

The Beatles Anthology 2 (1996)

CD 1:
1 Real Love
2 Yes It Is
3 I'm Down
4 You've Got to Hide Your Love Away
5 If You've Got Trouble
6 That Means a Lot
7 Yesterday
8 It's Only Love
9 I Feel Fine
10 Ticket to Ride
11 Yesterday
12 Help!
13 Everybody's Trying to Be My Baby
14 Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
15 I'm Looking Through You
16 12-Bar Original
17 Tomorrow Never Knows
18 Got to Get You Into My Life
19 And Your Bird Can Sing
20 Taxman
21 Eleanor Rigby (Strings)
22 I'm Only Sleeping (Rehearsal)
23 I'm Only Sleeping (Take 1)
24 Rock and Roll Music
25 She's a Woman

CD 2:
1 Strawberry Fields Forever (demo sequence)
2 Strawberry Fields Forever (take 1)
3 Strawberry Fields Forever (take 7 & Edit Piece)
4 Penny Lane
5 A Day in the Life
6 Good Morning Good Morning
7 Only a Northern Song
8 Being for the Benefit of Mr. Kite! (takes 1 and 2)
9 Being for the Benefit of Mr. Kite! (take 7)
10 Lucy in the Sky With Diamonds
11 Within You Without You (instrumental)
12 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)
13 You Know My Name (Look Up the Number)
14 I Am the Walrus
15 The Fool on the Hill (demo)
16 Your Mother Should Know
17 The Fool on the Hill (take 4)
18 Hello, Goodbye
19 Lady Madonna
20 Across the Universe

The Beatles Anthology 3 (1996)

CD 1:
1 A Beginning
2 Happiness Is A Warm Gun
3 Heller Skelter
4 Mean Mr. Mustard
5 Polythene Pam
6 Glass Onion
7 Junk
8 Piggies
9 Honey Pie
10 Don't Pass Me By
11 Îb-La-Di, Ob-La-Da
12 Good Night
13 Cry Baby Cry
14 Blackbird
15 Sexy Sadie
16 While My Guitar Gently Weeps
17 Hey Jude
18 Not Guilty
19 Mother Nature's Son
20 Glass Onion
21 Rocky Raccoon
22 What's The New Mary Jane
23 Step Inside Love/Los Paranoias
24 I'm So Tired
25 I Will
26 Why Don't We Do It In The Road
27 Julia

CD 2:
1 I've Got A Feeling
2 She Came In Through The Bathroom Window
3 Dig A Pony
4 Two Of Us
5 For You Blue
6 Teddy Boy
7 Medley: Rip It Up/Shake, Rattle And Roll/Blue Suede Shoes
8 The Long And Winding Road
9 Oh! Darling
10 All Things Must Pass
11 Mailman, Bring Me No More Blues
12 Get Back
13 Old Brown Shoe
14 Octopus's Garden
15 Maxwell's Silver Hammer
16 Something
17 Come Together
18 Come And Get It
19 Ain't She Sweet
20 Because
21 Let It Be
22 I Me Mine
23 The End

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.