Autor: jurczak7
Data: 20 Maj 2011
Kategoria: Archiwum

VA – Billboard Hot Songs US (28.05.11)

VA – Billboard Hot Songs US (28.05.11)


01. Adele-Rolling In The Deep
02. Avril Lavigne-What The Hell
03. Billy Currington-Let Me Down Easy
04. Blake Shelton-Who Are You When I’m Not Looking
05. Britney Spears-Hold It Against Me
06. Britney Spears-Till The World Ends
07. Bruno Mars-Grenade
08. Bruno Mars-Just The Way You Are
09. Cee Lo Green-F–k You
10. Chris Brown-Look At Me Now
11. Chris Brown-Yeah 3x
12. Christina Perri-Jar Of Hearts
13. Diddy-Dirty Money-Coming Home
14. Enrique Iglesias-Tonight (I’m F–kin’ You)
15. Far-East Movement-Like A G6
16. Far-East Movement-Rocketeer
17. Jason Aldean-Don’t You Wanna Stay
18. Jennifer Lopez-On The Floor
19. Jeremih-Down On Me
20. Kanye West-All Of The Lights
21. Katy Perry-E.T.
22. Katy Perry-Firework
23. Katy Perry-Teenage Dream
24. Ke$ha-Blow
25. Ke$ha-We R Who We R
26. Kenny Chesney-Somewhere With You
27. Keri Hilson-Pretty Girl Rock
28. Lupe Fiasco-The Show Goes On
29. Mike Posner-Please Don’t Go
30. Nelly-Just A Dream
31. Neon Trees-Animal
32. Nicki Minaj-Moment 4 Life
33. OneRepublic-Secrets
34. P!nk-F–kin’ Perfect
35. P!nk-Raise Your Glass
36. Rihanna-Only Girl (In The World)
37. Rihanna-S&M
38. Rihanna-What’s My Name
39. Sara Evans-A Little Bit Stronger
40. Taio Cruz-Dynamite
41. Taylor Swift-Back To December
42. The Black Eyed Peas-Just Can’t Get Enough
43. The Black Eyed Peas-The Time (Dirty Bit)
44. The Script-For The First Time
45. Thompson Square-Are You Gonna Kiss Me Or Not
46. Tim McGraw-Felt Good On My Lips
47. Tinie Tempah-Written In The Stars
48. Train-Marry Me
49. Trey Songz-Bottoms Up
50. Usher-DJ Got Us Fallin’ In Love
51. Usher-More
52. Waka Flocka Flame-No Hands
53. Wiz Khalifa-Black And Yellow
54. Wiz Khalifa-Roll Up
55. Zac Brown Band-Colder Weather

VA – Billboard Hot Songs US (28.05.11)
Release: 28.05.2011 | Tracks: 55 | Format: MP3 320 Kbps | Size: 502 MB
Genre: Pop, RnB, HipHop, TOP, Dance, Others

Aby zobaczyć ukryty tekst musisz być zalogowany, jeżeli nie masz konta zarejestruj się!

Podziel się !

Delicious'da Share  Share on Facebook  Friendfeed Share  Google Shared  StubmleUpon'da Share  Digg'de Share  Netvibes'de Share  Reddit'de Share RSS Feeds Subscribe!

Przeglądasz witrynę jako gość.
Dlatego zachęcamy do rejestracji lub do zalogowania się.

Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.